Subscribe to Детска     градина    "Слънчице"       Мездра

ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА !!!

Публикувано от admin

Уважаеми родители, учители, скъпи деца!
Отново сме на прага на Новата учебна година! На този ден всички сме развълнувани – деца, родители и учители, защото този ден е ден на радостта от новото начало.
Днешният първи учебен ден съвпада с деня на вярата, надеждата и любовта в празничния календар. Нека тези три ясни лъча на духовността, ни вдъхновяват за добротворни и светли дела!
Скъпи деца, за вас започва едно пътешевствие, изпълнено с незабравими преживявания. Вашите учители ще ви покажат колко пъстър и цветен е животът. Бъдете любознателни и смели в мечтите си! Винаги ще имате подкрепата на своите учители и родители! Бъдете щастливи от всичко, което правите и помнете – вие сте нашата вяра, надежда и любов!
Уважаеми родители, образованието е най- добрата инвестиция, която може да помогне на вашите деца да тръгнат смело напред – самостоятелни, мислещи и можещи. Не се отказвайте да им дадете най- доброто! Те го заслужават!
Уважаеми учители, вашата мисия е най- отговорна. От вас се очаква да дарявате децата с грижи и любов, да получават не само знания, но и много житейски уроци, за да израстнат като честни и почтени граждани. От вашия професионализъм зависи успехът на всяко дете!
Поздравителни адреси за днешния ден в ДГ „Слънчице“ – гр. Мездра са получени от:
Милена Дамянова – председател на комисията по образованието в 44 – Народно събрание
Малина Николова – областен управител на област Враца
Инж. Генади Събков – кмет на община Мездра
Галина Евденова – началник на РУО – гр. Враца

Честита и благословена учебна 2018/2019 година!
На добър час!